Asta ar fi o idee pentru un mic dejun frumos colorat cu parfum de toamna. Am facut experimentul asta, in week-end, si ne-au placut tare mult rezultatele. Vremea frumoasa si culorile minunate de afara, au fost o sursa de inspiratie mai mult decat suficienta. In plus, am primit un dovleac gigantic din care inca nu stiu ce am sa fac, iar asta micu se cerea mancat. Desigur, sandwich-ul cu dovleac la gratar, merge si cu alte bunatati cum ar fi cascavalul sau o felie subtire dintr-un salam uscat si bun. Ingrediente: 2 felii de dovleac, sare, piper dupa gust, 1 felie subtire sunca afumata Am curatat dovleacul de coaja (cam jumatate de centimetru nu ramana partea tare) si l-am taiat rondele, groase de vreo jumtate de centimetru. Le-am pus pe gratarul (grill pan) incins 3-4 minute pe fiecare parte. Am taiat o felie de sunca foarte subtire, doar asa, pentru gust. Am pus feliile dovleac pe farfurie si le-am condimentat cu sare si piper. Intre ele am asezat felia de sunca. Daca va place, mai puteti adauga si niste branzaturi. Combinatia se potriveste foarte bine cu mozzarella sau cu un cas proaspat si nesarat . 100 de grame de sandwich cu dovleac si sunca contine: 146 calorii, 7 grame proteine, 11,5 grame lipide, 4 grame carbohidrati. Pofta buna! Distribuie articolul pe: