Multi dintre prietenii nostri au descoperit recent leurda si tot vorbim despre ea, ne place grozav si va propunem sa profitati si dumneavoastra de faptul ca inca este sezon si se pot prepara manacaruri minunate cu aceasta sanatoasa si gustoasa leurda. Va propunem un sandvis simplu, dar a carui combinatie de gusturi il face ideal. Sandvisul cu somon si leurda este o sursa foarte buna de omega 3 si alti acizi grasi esentiali, de vitamine si antioxidanti. Somonul are, desigur, cateva calorii in plus, dar acest sandvis este o bomba de sanatate. Ingrediente pentru sandvisul cu somon afumat si leurda un pachet mic de somon afumat o bagheta medie de secara o legatura de leurda o legatura de ridichi taiate felii foarte subtiri lamaie Bagheta de secara se taie in lung, si se rumeneste usor pe ambele parti. Se stropeste cu zeama de la lamaie, si se tapeteaza cu feliile de ridichi. Asezati frunzele de leurda, cu cozile taiate, pana cand acoperiti feliile de ridiche, apoi asezati somonul, stropit si el cu lamaie. Lasati sandvisul la microunde pe nivel mediu timp de un minut, si gata aveti un pranz deprimavara excelent. Pofta buna la sandvis cu somon si leurda!