Salata romana cu rodie

Salata romana cu rodie

 

Aceasta salata romana cu rodie este salata perfecta, iar meritul revine rodiei, care este fructul perfect, mai ales iarna. 

 

Ca sa prepari salata romana cu rodie ai nevoie de: o salata romana, o rodie, 100 de grame de branza telemea, putina zeama de lamaie, sare, piper, dupa gust.

 

Spala salata foarte bine. Puteti sa serviti salata in frunze, asa cum am facut eu,  iar in acest caz, trebuie sa pastrati cateva intregi. Restul de frunze se taie fasii subtiri. Telemeaua, se taie cubulete. Puteti sa folositi orice fel de telemea va place. Eu am optat pentru una mai putin sarata. Rodia se taie in jumatat si se folosesc doar samburii. 

 

 

 

 
Amestecam usor fasiile de salata, cu branza si cu samburii de rodie. Amestecul obtinut se aseaza pe frunze de salata. Se stropeste totul cu putina zeama de lamaie si se asezoneaza dupa gust, cu sare si piper.

 

 

 

100 de g de salata romana cu rodie si branza telemea, contine: 43 calorii, 3,2 g  proteine, 0,2 g lipide, 4,5 g carbohidrati.

 

Pofta buna!