Vrei sa incerci o salata delicioasa si detoxifianta? Incearca salata cu kale, quinoa si fructe goji, este un adevarat cocktail de energie si sanatate. Ingrediente: – 1 ceasca quinoa; – 1 varza kale; – o ceasca fructe goji; – o ceasca migdale, nuci sau caju; – o ceasca seminte de pin; – ulei de masline; – 2 linguri de otet de mere; – 2 lingurite de otet balsamic; – 2 catei de usturoi pisati; – o jumatate de lamaie. Mod de preparare: 1. Pune fructele goji la hidratat intr-un bol cu apa timp de 20 de minute. De asemenea, daca pui migdale la salata, poti sa faci acelasi lucru cu migdalele. Sunt mult mai bune hidratate. Dupa ce se hidrateaza, scoate-le din apa. 2. Caleste putin semintele de pin in 2-3 linguri ulei de masline. Ai grija ca se ard foarte repede. Dupa ce le-ai rumenit putin, vreo 40 de secunde, lasa-le sa se raceasca si pune-le impreuna cu uleiul intr-un bol. 3. Pune 2 pahare de apa la fiert si adauga boabele de quinoa. Lasa-le la fiert vreo 10-15 minute, dupa care scoate-le din apa. 4. Taie frunzele de kale ca pentru salata. 5. Amesteca toate ingredientele intr-un bol. Adauga ulei de masline, otet, lamaie, sare si piper dupa gust. Pofta buna!