Salata de sfecla cu sardine este delicioasa. In plus este foarte rapida pentru ca este o reteta in care poti profita de avantajele conservelor, iar conservele de peste sunt mereu la indemana si le putem folosi pentru a pregati salate delicioase, si hranitoare. Trebuie doar sa avem grija ca ele sa fie de buna calitate. Daca dorim un continut scazut de calorii, putem alege conservele in suc propriu, atunci cand este vorba de carne sau peste. Ca sa faci salata sfecla cu sardine ai nevoie de 200 de grame de sfecla rosie in otet, 50 de grame de porumb, frunze de patrunjel proaspat, o conserva mica de sardine in ulei, o jumatate de lingurita hrean ras, sare, piper dupa gust. Incercati si salata de cartofi cu peste Sfecla rosie trebuie scursa bine de zeama si taiata dupa cum ne place. Eu am preferat sa o tai sub forma de bastonase. Le-am asezat intr-un vas. Am adaugat porumbul fiert. Am folosit o conserva de sardine in ulei, dar daca nu va place, voi puteti alege una in suc propriu. Am scurs bine sardinele si am pastrat doar o lingura din uleiul care a ramas. Le-am rupt bucati si le-am adaugat in salata impreuna cu hreanul ras. Am stropit totul cu putin ulei, am asezonat cu sare si piper, dupa gust, si am decorat cu frunze de patrunjel. In 100 de grame de salata de sfecla rosie cu sardine sunt 156 calorii, 9 grame de proteine, 6 grame de lipide, 11 grame de carbohidrati. Pofta buna!