Ingrediente pentru 6 portii: -2 lingurite cu ulei de masline, -2 lingurite cu otet din vin alb, -1 lingura cu ceapa verde maruntita sau arpagic, -2 lingurite cu busuioc proaspat sau ½ de lingura cu busuioc uscat, -1 lingura cu zahar, -1/2 de lingura cu mustar, -1/4 de lingura cu sare, -3 rosii de Roma, taiate felii, -2 rosii de dimensiune medie, taie felii, -1 rosie de dimensiune medie, galbena, taiata felii, -1/2 de cana cu rosii cherry, taiate pe jumatate, -frunze de spanac, -1/4 de cana cu feta, -piper negru proaspat. Mod de preparare Pentru dressing combina intr-un bol uleiul de masline, otetul, ceapa verde, busuiocul, zaharul, mustarul si sarea. Amesteca si acopera vasul. In functie de preferinte se poate pastra la rece. Inainte de servire pune rosiile pe un platou pe care ai aranjat in prealabil frunzele de spanac. Deasupra toarna dressingul, apoi se presara branza si in cele din urma se condimenteaza cu piper. Pofta buna! O delicioasa reteta de salata de rosii cu branza gasiti pe bucatar.net.