Seara de obicei nu vreau sa aud de carne si prefer mancarurile usoare, cu multe legume. Aseara am imprietenit quinoa, care-i minunata si sanatoasa, cu legume si a rezultat o cina delicioasa. Ingrediente 1 cana de quinoa fiarta 2 cartofi dulci taiati cubulete 2 mere mari taiate cubulete 1 lingura de zeama de lamaie jumatate de cana de sirop de artar (poti sa-l inlocuiesti cu miere) 2 linguri de ulei de cocos topit 1 cana de alune de padure, maruntite scortisoara, ghimbir ras marunt 1 lingura de frunze proaspete de cimbru sare de mare Stropeste merele cu zeama de lamaie, pentru a nu oxida, apoi, alaturi de cartofii dulci, cu 1/4 din cantitatea de sirop de artar, uleiul de cocos, scortisoara, ghimbir si sare. Baga totul la cuptor pentru 35 – 40 de minute. Dupa ce s-au racit, amesteca intr-un bol merele si cartofii cu quinoa si cantitatea ramasa de sirop de artar. Incorporeaza alunele si cimbrul si asezoneaza cu sare.