Ingrediente: – ¼ cana supa de pui – 2 linguri otet – 1 lingura sos de peste – 1 lingura os de soia – 1 lingura usturoi pisat – 2 lingurite zahar – 500 grame piept de pui (preferabil bucatile mai fragede) – 1 lingura ulei de alune – 4 cani amestec de salata – ¼ cana busuioc proaspat taiat marunt – ½ cana ceapa rosie tocata – 2 linguri alune tocate, fara sare – optional-felii de lamaie verde Mod de preparare: Primele 6 ingrediente se combina intr-un vas peste care se adauga puiul si se lasa 3 minute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se adauga puiul si se gateste pe fiecare parte cate 4 minute. Peste pui, in tigaie se toarna sosul in care a stat puiul, se reduce focul si se lasa 1 minut, sau pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se ia de pe foc. Intr-un vas mare se combina mix-ul de salata cu busuiocul, se adauga puiul cu sosul si se amesteca bine. In 4 farfurii se aseaza salata peste care se adauga ceapa si alunele, Se serveste imediat, evetual cu feliile de lamaie verde. Informatii nutritionale: Portii: 4 Calorii:214; Grasimi:7.2g; Proteine:29.1g; Fibre:2g; Carbohidrati:8g. Pofta buna!