Ca un bucatar iscusit, spala-ti manutele, pune-ti sortul si boneta. Acum poti sa te apuci de treaba. Ia ouale, sparge-le fara mila, intr-un castron, amesteca-le si varsa-le peste uleiul incins din tigaie. Cotrobaie prin bucatarie dupa: 1 castravete, 3 felii de sunca (gatita), 300 de grame de piept de pui (gatit), 2 oua, 3 lingurite cu otet, un pic de mustar, 3 lingurite cu ulei de masline, 6 lingurite cu sos de soia, un praf de zahar si sare. Dupa ce mirosul omletei survoleaza bucataria, semn ca-i gata, las-o sa se raceasca. Ia-l pe domnul castravete si taie-l felii. Amesteca-l cu sunca, puiul (taiat felii) si omleta (taiata felii). Ingredientele pentru dressing (ulei, sos de soia, sare, zahar,mustar, otet) se amesteca. Dressingul se toarna peste salata. Ia, mana ca inca nu-i gata! Folosindu-te de doua spatule, amesteca bine in salata, pentru ca aromele ingredientelor sa se imbine intre ele. Bon appétit!