Asa arata. Ca sa o faci ai nevoie de -4 portocale, -12 masline negre (taiate felii), -1 lingura cu rozmarin (proaspat, tocat marunt), -sare, piper pentru un strop de savoare, -1 lingura cu otet alb si o lingura cu ulei de masline. Imi place sa gatesc la nebunie cu ulei de masline, pur si simplu confera mancarii o aroma inconfuntabila. Il adaug in salate sau sosuri. Si stiti ce bune ies? Astfel, luati frumusel portocalele si incepeti sa le decojiti, eliminati cat se poate din pielita alba, apoi taiati-le in felii si puneti-le pe o farfurie. Presarati feliile de masline peste portocale. Sa nu uitati de condimente. Adaugati un strop de piper, sare si rozmarin. Lasati un pic ingredientele sa-si imprumute din aroma dupa care picurati uleiul de masline si otetul alb. Ingredientele sunt pentru patru persoane. Puteti sa-i chemati pe prieteni la masa arandu-le ce mai stiti sa gatiti. Salata se serveste impreuna cu un vin alb bun. Sa aveti pofta!