Salata asta este atat de simpla, incat nici n-ar trebui sa aiba nevoie de o retete. Totusi, in cazul in care nu te-ai gandit niciodata sa combini rosiile cu nautul si cu porumbul, iti explicam noi cum sa faci. Ingrediente 3 cani de naut din conserva 4 cepe verzi, tocate marunt o cana de porumb copt 1 mana de rosii cherry taiate in sferturi 3 linguri de busuioc proaspat, tocat 2 linguri de arpagic proaspat, tocat 1/4 lingurita de sare 1/4 lingurita de piper 3 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet din vin rosu 1 lingura si jumatate de miere 3 catei de usturoi tocati zeama si pulpa de la o lamaie Intr-un bol mare, amesteca nautul cu ceapa, porumbul, rosiile, busuiocul si arpagicul. Asezoneaza cu sare si piper. Intr-o craticioara, amesteca uleiul cu mierea, otetul, usturoiul, zeama si pulpa de lamaie. Tine la foc mic si amesteca pana cand amestecul incepe sa se incalzeasca. Toarna lichidul peste naut si amesteca bine. Acopera cu o folie de plastic si tine la frigider pentru 30 de minute.