Daca aveti pofta de ceva picant, dar nu vreti sa abuzati de carne, va propun o salata de legume cu chili, usor de preparat si la fel de interesanta din punct de vedere gustativ ca orice friptura. Eu va arat varianta mea, dar voi puteti sa folositi orice legume aveti la indemana. Ingrediente: 100 de grame de fasole fiarta in sos tomat din conserva, 2-3 ciuperci proaspete, jumatate dintr-un dovlecel mic, jumatate dintr-un ardei rosu, 2-3 linguri de ulei, jumatate de lingurita pasta de chili, un fir de ceapa verde, 4-5 rosii cherry, frunze proaspete de busuioc si patrunjel, sare, piper dupa gust. Am taiat ciupercile marunt si le-am pus la prajit ntr-o tigaie cu putin ulei pentru 2 minute. Am adaugat dovlecelul si ardeiul taiate cubulete respectiv rondele. Le-am mai lasat inca un minut. Imediat ce dovlecelul a primit putina culoare, am adaugat si pasta de chili, rosiile cherry, am condimentat cu sare si piper si am stins focul. Am taiat ceapa verde marunt, cu tot cu coada verde. Am adaugat-o peste amestecul de mai sus. Le-am pus pe toate intr-un bol in care am adaugat si fasolea. Am amestecat usor si am decorat cu frunze proaspete de patrunjel si busuioc. Am servit imediat, dar se poate servi si rece. 100 de g de salata de legume cu chili contine: 143 calorii, 19,1 gr proteine, 1,7 gr. lipide si 8,1 gr carbohidrati Pofta buna! Distribuie articolul pe: