Ingrediente pentru 4 portii: -1 salata, -2 catei de usturoi, -partea alba a doua fire de ceapa verde, -5 linguri cu ulei de masline, -400 de grame de creveti cruzi, congelati, -1/2 de lingurita cu oregano si ½ de lingurita cu cimbru proaspat, tocat marunt, -120 ml de supa de legume, -2 linguri cu suc de lamaie., -boia dulce, -1/4 de lingurita cu mustar iute, -sare, -1 lingura cu busuioc tocat marunt. Mod de preparare Salata se spala si se rupe in bucati, care mai apoi se pune pe un platou. Ceapa, usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se toarna jumatate din cantitatea de ulei si se adauga ceapa si usturoiul. Crevetii se decongeleaza si se adauga in tigaie alaturi de cimbru, oregano si se prajesc la foc mediu, amestecand continuu, timp de 1 minut. Dupa aceasta, amestecul se toarna intr-un vas. Supa de legume se toarna in tigaie si se fierbe la foc puternic, amestecand continuu. Se adauga o lingura cu suc de lamaie si 1 praf de boia iute. Sosul obtinut se toarna peste creveti si se amesteca bine. Pentru dressingul salatei se amesteca sucul de lamaie ramas cu mustarul si sarea. Treptat se adauga restul de ulei, in tot acest timp se amesteca continuu. Dressingul se toarna peste salata. Peste creveti se adauga busuioc, dupa care acestia se aseaza pe frunzele de salata. Valoarea nutritiva O portie are: 270 Kcal, 20 grame proteine, 17 grame grasimi si 6 grame carbohidrati. Pofta buna!