Poate ca nu va suna ca fiind mare lucru daca nu ai mai incercat o asemenea combinatie, insa atunci cand o vezi nu se poate sa nu iti lase gura apa. Mai ales daca ardeii copti sunt printre favoritii tai. Ingrediente de care ai nevoie mai multi ardei rosii mici ulei de masline extra virgin usturoi pisat coaja de lamaie piper rosu pisat sare branza mozarella frunze de busuioc suc de lamaie proaspat Cum se prepara Se incepe prin a coace ardeii. Cel mai simplu este pe un gratar pus direct pe focul de la aragaz. Dar puteti sa o faceti si in cuptor, daca aveti flacara si sus. Se tine cam 4 minute si se intoarce pe toate partile, pana cand ardeiul devine moale. Cand se racesc adauga impreuna ardeii cu uleiul de masline, usturoiul pisat, coaja de lamaie, piperul, sarea si feliile de mozarella. Amesteca. Daca vrei sa aiba cel mai bun gust posibil, cel mai bine le tii la frigider astfel pana maine. Cand le servesti le lasi 30 de minute la temperatura camerei. Adaugi frunzele de busuioc si sucul de lamaie si le servesti. Sursa foto: wisconsincheesetalk.com