Iata de ce ai nevoie pentru doua portii: 170 grame de file de calcan, 255 grame salata verde, 130 grame de muguri fasole incoltita, 1 ardei rosu mare, taiat in fasii, 1 ardei verde, mare, taiat in fasii, 35 grame morcov ras, 120 de grame de boabe de struguri fara samburi, 1 lingurita ulei de masline virgin, 2 lingurite zeama proaspata de lamaie si 2 lingurite cu busuioc proaspat, tocat marunt. Prima data pui uleiul in tigaie, il lasi sa se incinga si prajesti calcanul pret de 2-3 minute. Intr-un vas, amesteca mugurii cu salata verde, ardeii, morcovii si boabele de struguri. Intr-un alt vas, mai mic amesteca ingredintele pentru dressing, uleiul de masline si sucul de lamaie. Dupa care, toarna sosul peste salata, iar la final asaza calcanul peste salata. Si inainte de servire, presara peste salata busuioc proaspat, da o aroma fresh. Ce banala salata verde!? Ai sa vezi ca nu exista grad de comparatie intre cele doua. Pofta buna!