Daca v-am facut pofta si de-abia asteptati sa intrati in rolurile de bucatari italieni, va spun ca pentru doua portii de paste linguini cu sos de rosii aveti nevoie de: -200 de grame de paste linguini, -400 de grame de rosii proaspete, -1 lingurita cu ulei de masline, -1 ceapa mica (tocata maruntel), -1 catel de usturoi (zdrobit), -1 lingurita cu busuioc (imi place busuiocul in mancare pentru ca da o aroma aparte, de prospetime), -sare si piper. Prima data se spala rosiile si apoi se dau pe razatoare pentru a se prepara sosul. Apoi, se caleste ceapa. Se adauga rosiile, condimentele, se amesteca si se lasa pe foc 10-15 minute. Dupa care vine si randul pastelor. Acestea se pun intru-un vas cu apa si se lasa pe foc, dupa ce au fiert, se scurg de apa. Apoi se pun intr-un bol, peste acestea se toarna sosul de rosii si daca vreti puteti sa mai adaugati sare si piper. Buon appetito!