Rossetya

Rossetya

      Numai “retete cercate de bucate ÅŸi cofeturi" gasiti in restaurantul din zona Piata Rosseti. Ce-i drept riscati sa va pierdeti in lista de specialitati din meniul stufos intre preparatele din pui, porc si vita.

      Alegerea a fost grea pentru ca dupa 10 minute oscilam intre ciuperci invelite in piept de pui, muschiulet de caprioara cu sos de visine si cotlet de mistret cu mere si sos de mustar. Am capitulat in fata celui din urma pe care l-am asezonat cu salata targovetilor.

      La bucate boieresti, preturi boieresti. Bucatele si dulceturile erau cotate la un nivel pe masura gustului. Vanatul era evident cel mai scump. Cotletul de mistret cu mere mi-a scos din buzunar 30 de RON in timp ce portia de muschiulet de caprioara in sos de visine era cu 10 lei mai scumpa. Puiul se invartea intre preturi care porneau de la 14 lei si ajungeau la 25 de RON. Recomand delicioasa portie de pui cu arpagic si bere care costa putin, doar 15 RON.

        Cum nici o masa boiereasca nu excludea borsul ne-am avantat si noi in castroane generoase pline ochi cu un bors de vacuta ca la carte.

      Pentru Desertul Casei trebuie sa va pregatiti temeinic inca de acasa pentru ca asteptarile va vor fi intrecute. Pere infasurate in clatite cu sos de miere, nu ati mai mancat vreodata ceva atat de delicios, parol! 
 

Dimitrie Bolintineanu 9 (colt cu Hristov Botev, langa piata Rosetti) 
Rezervari 031 805 91 99/ 0748 220 220 sau la
rossetya@gmail.com