Rosii umplute cu ton si avocado

Rosii umplute cu ton si avocado
Ai ramas in pana de idei pentru gustari? Te-ai cam plictisit de retetele pe care obisnuiesti sa le prepari? Incearca rosiile umplute cu ton, se fac usor, arata apetisant si vor fi, cu siguranta, savurate de intreaga familie.

Ingrediente:
 
– 1-2 conserve de ton;
 
– ulei de masline;
 
– o jumatate de avocado taiat cubulete mici;
 
– lamaie;
 
– o jumatate de castravete tocat bucatele mici;
 
– cateva rosii;
 
– ceapa verde;
 
– patrunjel;
 
– sare si piper dupa gust;
 
– branza rasa, pentru ornat (optional);
 
– cateva nuci maruntite, pentru ornat (optional).
 
Mod de preparare:
 
Amesteca intr-un castron tonul, scurs de apa, cu putin ulei de masline, bucatelele de avocado, ceapa verde taiata marunt, castravetele, sarea si piperul. Taie capacelele la rosii si goleste-le partial de miez, umple-le cu salata cu ton, stropeste-le cu suc de lamaie si orneaza-le cu patrunjel, nuci si branza rasa. E simplu, nu?
 
Aceasta reteta merge si cu usturoi pisat in loc de ceapa. 
 
 
Pofta buna!
 
 
Sursa foto: ifthesneakerfits.com.