Ingrediente: 350gr orez 2 felii de dovleac O ceapa 2 catei usturoi 2 linguri ulei de masline Un pahar cu vin alb sec 1 l supa de carne sau legume Pentru prima oara in istoria mea culinara am calit ceapa in ulei de masline ceea ce n-a fost chiar asa rau desi aroma este foarte diferita de ceapa calita normal. La ea am adaugat si usturoiul taiat feliute si dovleacul facut piure in robot. Dupa ce s-au calit am adaugat si orezul, am potrivit de sare si piper si am amestecat bine vreo 3 minute, direct pe focul rapid. Apoi adaugam supa si vinul si lasam sa fiarba la foc mic, cu capacul pus. La sfarsit i-am adaugat si jumatate de lingurita de lemongrass pentru aroma. Se serveste cu branza topita deasupra si daca doriti, cu castraveti murati. S-aveti pofta! Timp de preparare: 35min Calorii: 250calorii/portie Portii: 4