Eu am slabit 22 kg in aproximativ 6 luni, trecand de la masura 42/44 la 34/36. Ce e drept, am urmat un regim disociat: o zi lactate, o zi carne, o zi fructe iar la urma legume (nu conteaza ordinea zilelor, dar am fixat una si am urmat-o intocmai). Am evitat ca alimentele din aceste categorii sa le maninc prajite. In rest…nici o restrictie, decat cea legata de paine si dulciuri. Dupa 3 luni de regim am inceput sa ma duc de doua-trei ori pe saptamina la inot, unde inotam cam 1km-1,5 km/sedinta. Ca atare, la sfarsitul acestor 6 luni am aratat "ca noua", desi aveam o nastere la activ si 33 de ani. Aaaa…sa nu uit. Pana la acest regim mancam un fruct la o saptamana-doua si nu ma prea omoram dupa salate, desi sunt fan al legumelor, dar le preferam gatite. Dupa, m-am invatat sa mananc multe legume proaspete (desi la un moment dat, in timpul dietei, din cauza monotoniei, le-am si gatit) si fructe. Ca atare, la sfarsitul celor 6 luni, in urma analizelor medicale efectuate, am descoperit ca am calciu si magneziu suficiente (pentru prima data in viata), colesterolul mic, glucidele in limite normale (desi nu saream de 60-70) si lipidele la limita inferioara. Dar cu siguranta adoptarea unei diete depinde si de nevoile fiecarui organism. Eu am preluat-o si implementat-o dupa bunul plac, desi dupa doua luni am consultat un nutritionist, care mi-a aprobat stilul de mancat, desi mi-a propus sa ajustez, adaugand la salate, de exemplu, si putin orez chinezesc. Acum, dupa 2 ani si 3 luni de la inceperea dietei, maninc in continuare disociat, dar doar la fiecare masa, nu intreaga zi. Nu am mai slabit de mult timp dar nici nu m-am mai ingrasat. Ca atare, faptul ca mananc in continuare asa este explicat doar de obisnuinta mea.