Cartoful dulce devine din ce in ce mai popular si in Romania, asa ca iti mai sugeram o reteta pe care sa o testezi. Este foarte simpla si sanatoasa. Ingrediente 3 cartofi dulci o mana de frunze de spanac jumatate de ceapa mica 4 oua 1/4 cana de branza de capra 1/4 cana de branza asiago 1 cana de mozzarella 1 catel de usturoi ulei de masline verdeturi (marar, patrunjel) sare si piper Curata cartofii si taie-i in felii subtiri pe care asaza-le ca o crusta intr-o forma de tarta. Stropeste-le cu ulei si da-le la cuptorul incins pentru 15 minute. Intre timp, caleste in putin ulei ceapa si usturoiul tocate, pentru 7 minute. Adauga apoi si spanacul si mai tine pe foc inca 4 minute. Scurge apa care a rezultat de la spanac. Amesteca ouale cu mozzarella rasa, apoi adauga si branza de capra si verdeturile. Pune peste si amestecul de spanac, asezoneaza cu sare si piper si toarna rezultatul in crusta de cartofi dulci. Tine la cuptor pentru 40 de minute. Pofta buna!