Ingrediente: -100 grame unt, 200 grame faina alba, -sare, 3 oua, -400 grame piept de pui (fara os), -20 grame unt topit, sare, -piper alb macinat, -1 ardei gras rosu, -400 grame rosii, 1 legatura patrunjel, -300 grame branza de vaci, -100 ml de smantana, -usturoi. Mod de preparare: Se framanta un aluat omogen din faina, unt, 1 ou si un pic de sare, apoi se intinde un cerc. Se pune aluatul intr-o forma de asa maniera incat sa ramana o margine de 3 cm, dupa aceasta se baga vasul la frigider, unde va sta timp de o ora. Carnea se spala si se taia in bucati mici, acestea se prajesc in unt la foc mare si se amesteca mereu. Se condimenteaza cu sare si piper. Se curata ardeiul si se taie in cuburi mici. Se scot cotoarele rosiilor, semintele si li se indeparteaza cojile, dupa care se toaca. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se pune deoparte 1/3 de rosii si carne. Se amesteca branza de vaci cu smantana si ouale care au ramas. Se adauga usturoiul, patrunjelul, carnea si rosiile. Dupa aceasta se condimenteaza totul cu sare si piper. Amestecul de branza se intinde peste aluat. Se baga la cuptor unde se lasa timp de 30 de minute. Se pun deasupra rosiile si carnea pastrata si se mai lasa vasul in cuptor pentru 10 minute. Se taie in patru felii si se serveste. Valoarea nutritiva: O portie are: 770Kcal, 35 grame de proteine, 52 grame grasimi, 43 grame carbohidrati. Pofta buna!