Primavara este aproape si abia astept sa ne infruptam din roadele ei. Eu cred ca legumele si verdeturile de primavara sunt cele mai gustoase. In plus ele ne aduc o binevenita detoxifiere a organismului, obosit de mancarurile nu foarte diverse din timpul iernii. Ingrediente pentru pulpe de pui la cuptor trei pulpe inferioare de pui 300 g ciuperci 3 catei usturoi sare, piper, boia dulce trei linguri de ulei o cana de apa 3 cartofi mari Mod de preparare pulpe de pui la cuptor Spalam bine pulpele de pui si le punem intr-o tigaie in putin ulei la prajit timp de cateva minute apoi turnam o cana de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic jumatate de ora. Dupa ce pulpele sunt fierte adaugam ciupercile si usturoiul (pe care l-am taiat marunt) si mai lasam totul la fiert pentru inca 15 minute. In functie de dimensiuni, sunt gata atunci cand le iputem intepea foarte usor cu furculita. Cartofii se curata, se condimenteaza, se taie in bucati mari si se coc in cuptor pana devin aurii. Se servesc impreuna. Valoare nutritionala pentru 100 de g de pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si cartofi copti contin: 184 calorii, 24 g proteine, 9 g lipide si 8 g carbohidrati. Pofta buna!