Ingrediente: 6 pulpe superioare de pui, ceapa, morcov, ardei, mustar boabe, busuioc proaspat, sare si piper mustar pasta Se spala bine cele sase pulpe apoi se aseaza intr-o tava pe un pat de ceapa, morcovi si ardei (taiate rondele).Pulpele se ung su un strat subtire de mustar. Se condimenteaza cu sare, piper, mustar boabe si busuioc proaspat. In tava se mai adauga jumatate de cana de apa, se acopera cu folie si se da la cuptor timp de 45 de minute la foc mediu. Cu 5 minute inainte de a scoate tava de la cuptor se da jos folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca. Culoarea apetisanta a pulpelor este data de stratul de mustar si condimente cu care le-am acoperit. Legumele coapte de langa friptura le putem servi ca garnitura 100 de grame de pulpe de pui la cuptor contin: 235 calorii, 27,2 gr.proteine, 10,7 gr. lipide, 3,4 gr. carbohidrati. Tips: Putem sa servim friptura alaturi de o salata de cruditati sau de ardei copti. Pofta buna!