Aveti nevoie de(pentru 2 portii mari): Un piept de pui 50gr cus cus O portocala Patrunjel uscat sau proaspat 2 linguri ulei de masline Condimente Eu nu am avut mixul marocan deja cumparat asa ca l-am pregatit acasa din: 1 lingurita chimen, ghimbir, curry si respectiv sare; jumate de lingurita scortisoara si jumate piper negru; unul sau doua cuisoare si jumate de lingurita piper alb, seminte de coriandru si nucsoara. Le macinati la un loc sau le zdrobiti intr-un mojar. Condimentele se amesteaca intr-un bol in care am pus si cus cus-ul si turnam deasupra 50ml apa fierbinte. Acoperim si lasam deoparte. (minim 5 minute) Intre timp, curatam bine puiul de piele si grasimi, il spalam si il taiem in doua bucati pe care le crestam formand un buzunar. Alegem o portocala pe care o curatam de coaja si pielite si adaugam la cus cus bucatele din fruct. Apoi amestecam totul cu patrunjel tocat marunt. Umplem fiecare bucata de piept cu acest cus cus aromat si le asezam frumos intr-un vas termorezistent. Le ungem cu ulei si le dam la cuptor pentru 30 minute. Carnea se va patrunde exact cat trebuie, fara sa se usuce si pastrandu-si sucurile in interior iar cus cus-ul are o aroma minunata. Servim simplu sau cu ardei copti. O masa satioasa, dar usoara, care nu ne leneveste ci ne umple de energie. O portie are aproximativ 315 calorii. S-aveti pofta!