Ingrediente: – 2 bucati piept de pui fara piele si fara os taiate in jumatati – ¼ lingurita sare – ¼ lingurita piper negru – ulei de gatit – 2 linguri ceapa rosie tocata – 6 linguri sirop de artar – ¼ cana mustar Dijon – 1 lingura apa – 1 lingura marar tocat – 1 lingura coaja de portocala rasa Mod de preparare: Fiecare bucata de pui se bate pentru a deveni mai subtiri, apoi se presara cu sare si piper. O tigaie de teflon se pune pe foc, se adauga uleiul de gatit apoi se adauga puiul care se gateste cate 4 minute pe fiecare parte. Se scoate puiul din tigaie, se da focul la mediu si se adauga ceapa care se caleste timp de 1 minut. Se adauga siropul si restul ingredientelor. Se lasa la calit cateva minute. Puiul se serveste cu sosul din tigaie. Informatii nutritionale: Portii: 4 Calorii:287; Grasimi:3.5g; Proteine:40.3g; Fibre:0.3g; Carbohidrati: 22.5g. Pofta buna!