Pui la tigaie cu sos de mustar si marar

Pui la tigaie cu sos de mustar si marar

Ingrediente:
– 2 bucati piept de pui fara piele si fara os taiate in jumatati
– ¼ lingurita sare
– ¼ lingurita piper negru
– ulei de gatit
– 2 linguri ceapa rosie tocata
– 6 linguri sirop de artar
– ¼  cana mustar Dijon
– 1 lingura apa
– 1 lingura marar tocat
– 1 lingura coaja de portocala rasa

Mod de preparare:

Fiecare bucata de pui se bate pentru a deveni mai subtiri, apoi se presara cu sare si piper. O tigaie de teflon se pune pe foc, se adauga uleiul de gatit apoi se adauga puiul care se gateste cate 4 minute pe fiecare parte. Se scoate puiul din tigaie, se da focul la mediu si se adauga ceapa care se caleste timp de 1 minut. Se adauga siropul si restul ingredientelor. Se lasa la calit cateva minute. Puiul se serveste cu sosul din tigaie.

Informatii nutritionale:
Portii: 4
Calorii:287; Grasimi:3.5g; Proteine:40.3g; Fibre:0.3g; Carbohidrati: 22.5g.

Pofta buna!