Pui cu sos de barbecue

Pui cu sos de barbecue

Ingrediente:

100 g ceapa, tocata
200 g ketchup
100 ml otet
50 g zahar brun
1 lingura mustar
¾ lingurita sare
¼ lingurita piper
3 bucati de piept de pui, fara os si fara piele, taiat in jumatate

Mod de preparare:

1.    Intr-o cratita amestecati ceapa, ketchupul, otetul, zaharul brun, mustarul, sarea si piper si lasati la foc mediu timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
2.    Incalziti cuptorul la 175 de grade. Ungeti o tava si puneti bucatile de piept de pui in tava.
3.    Turnati sosul peste pieptul de pui.
4.    Bagati la cuptor si lasati timp de 25 de minute si serviti.

Aceasta reteta este pentru 6 portii. O portie contine: 221 calorii, 3.5 g grasime, 67 mg colesterol, 828 mg sodiu, 21.4 g carbohidrati, 0.9 g fibre si 25.8 g proteine.

Pofta buna!