Ingrediente: 600 gr orez fiert 40 gr suc natural de portocale cu pulpa 2 linguri de sos de soia 4 linguri de miere 2 lingurite de ghimbir proaspat 2 catei de usturoi 2 linguri cu ceapta tocata o lingura de coaja de portocala 450 gr de piept de pui taiat 50 gr ulei Mod de preparare: Puneti orezul intr-o cratita, adaugati sucul de portocale si sosul din soia si amestecati; puneti si mierea si gihmbirul. Intr-o cratita turnati uleiul si puneti pe foc, cand uleiul s-a incins puneti usturoiul, coaja de portocala si ceapa si inabusiti 1 minut. Fiti atenti sa nu se arda! Adaugati bucatile de pui, lasati pe foc pana cand puiul prinde o culoare alba-aurie; turnati peste pui amestecul cu sucul de portocale si lasati sa fiarba 6 minute; amestecati din cand in cand; apoi puteti servi. Pofta buna!