Pui cu parmezan si usturoi la cuptor

Pui cu parmezan si usturoi la cuptor

Sunteti in cautarea unor retete delicioase cu pui? Va recomandam puiul cu parmezan si usturoi la cuptor.

Ingrediente:

– 4 bucati de piept de pui taiate jumatati;
– 3 linguri ulei de masline;
– 2 catei de usturoi;
– o cescuta pesmet;
– 5 linguri parmezan ras;
– 1 lingurita busuioc uscat;
– sare si piper dupa gust.

1. Incalziti bine cuptorul.

2. Intr-un vas amestecati usturoiul pisat si uleiul.

3. Pe o farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul, sarea, piperul si busuiocul.

4. Tavaliti bucatile de pui mai intai prin ulei, dupa care prin amestecul din farfurie.

5. Puneti bucatile de pui intr-un vas, uns cu ulei in prealabil, la cuptor si lasati-le sa se faca bine.

Pofta buna!