Ingrediente: 2 linguri unt sau margarina 1 catel de usturoi, maruntit 70 g miere 1 lingura suc de lamaie 2 bucati de piept de pui, fara piele si fara os, taiat in jumatate Mod de preparare: 1. Incalziti gratarul la foc mediu. 2. Intr-o tigaie, la foc mediu, topiti untul. Adaugati usturoiul si lasati 1-2 minute. Adaugati mierea si sucul de lamaie si amestecati bine. Pastrati jumatate din compozitie iar cealalta jumatate periati-o pe bucatile de piept de pui. 3. Dati gratarul cu putin ulei si puneti bucatile de pui. Lasati-le aproximativ 6-8 minute pe fiecare parte. In ultimele 5 minute, presurati ocazional cu restul de compozitie cu miere. Informatii nutritionale: Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 269 calorii, 8.6 g grasime, 83 mg colesterol, 118 mg sodiu, 23.9 g carbohidrati, 0.1 g fibre si 24.7 g proteine. Pofta buna!