Acum ma intelegi de ce am spus ca poftele ma doboara? Daca nu tii post, fie ca nu poti ori nu ai voie, ti-am pregatit o reteta delicioasa cu pui. Se numeste: Pui cu mere si marar. Pentru 4 portii ai nevoie de: doua bucati de piept de pui (de 225 de grame, la care vei inlatura frumusel oasele si pielea), sare, piper, un mar Green Smith (merge si-un altul pentru tarta, dar pe care il vei curata de coaja si taia felii subtiri), o ceapa (maruntita), o lingura cu marar uscat, o ceasca (59 de ml) cu otet balsamic si frunze proaspete de marar. Dupa ce ti-ai luat ingredientele necesare si ai deposedat puiul de oase si piele :), ia-ti rolul in serios de mare bucatar si apuca-te de treaba. Da drumul la cuptor si lasa-l sa se incalzeasca la 190 de grade Celsius. Inainte de a pune pieptii in tava, asterne frumos o foaie de copt. Apoi, inarmeaza-te cu sare si piper. Presara peste pui oricat doresti. Asaza feliile de mar in jurul puiului. Varsa otetul balsamic peste pui, lasa-i sa faca cunostiinta cateva minute, dupa care presara frunze de marar si felii de ceapa. Lasa puiul in cuptor pret de 20 de minute. Dupa ce s-au scurs minutele, ia puiul, asaza-l pe un pat din felii de mar, iar pe deasupra toarna sucul ramas in tava. Pentru un plus de savoare garniseste pieptii cu frunzulite de marar. Daca esti un tip care tine la detalii, am sa-ti spun ca o portie cu pui cu mere si marar contine: 163 de calorii, 27 de grame de proteine, 2 grame de grasimi, 9 grame de carbohidrati, 1 gram de fibre, 66 de mg de colesterol, 78 mg de sodiu. Pofta buna!