Pui cu lemongrass

|Diana Borca |
Pui cu lemongrass

E aromata ca o lamiae dar fara acreala caracteristica. Daca o cumparati proaspata (am vazut pe la Metro), sa stiti ca de la ea se foloseste numai tulpina, si de acolo, numai partea interioara care se marunteste bine. Este o planta foarte fibroasa care de cele mai multe ori este folosita in preparate pentru a da aroma si se scoate inainte de servire.

Eu am folosit varianta la borcan(de la Mega Image), conservata cu sare, zahar si acid citric ceea ce mi-a permis sa o pastrez, nu am fost nevoita sa o aleg dupa preparare. 

 

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui dezosate si curatate de grasime
  • O lingurita de lemongrass
  • O lingurita sos de soia
  • O lingurita ulei de masline
  • O lingura miere
  • Sare, piper
  • O bagheta frantuzeasca

 

Amestecam bine condimentele si tavalim puiul prin ele. Intr-o tigaie antiaderenta il lasam sa se prepeleasca 4 minute pe o parte si 4 pe cealalta. Scoatem puiul pe o farurie si in sosul ramas in tigaie, prajim usor cateva feliute din bagheta frantuzeasca.

Un pranz rapid, simplu si cu aroma deosebita! 

S-aveti pofta!


Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: