Cred ca este mancarea perfecta pentru masa seara, ca o rasplata dupa o saptamana de munca. Sa mai spunem ca reteta este una autentic mediteraneana, care se pragateste in doar 30 de minute. Ca sa pregatesti patru portii de pui cu lamaie si miere ai nevoie de doi piepti de pui, fara oase si fara piele. O lamaie mare si proaspata, o lingura cu miere, o lingurita cu cimbru, sare, piper si doua linguri cu ulei. Taie fiecare piep de pui in doua si unge bucatile cu putin ulei. Pune un praf de sare si piper. Pune bucatile de carne de pui intr-o tigaie, pe foc si rumeneste-le bine, pana prind o culoare frumoasa. Scoate bucatile din tigale si pun-le intr-un vas care merge la cuptor. Amesteca o lingura de suc de lamaie cu mierea si unge bucatile de carne. Pune pe fiecare bucata una, doua felii de lamaie si presara cimbru uscat. Pune in tava sosul facut din mierea care a ramas, o lingura de suc de lamaie, putina sare, cimbru si cateva linguri de apa. Da tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit. Pregatit astfel puiul este savuros alaturi de o portie de broccoli sau fasole verde, pregatite simplu, la aburi.