Timpul necesar prepararii este de cinci ore. Nu este o reteta complicata, deci nu-ti va ridica probleme. Ingrediente: sase copane de pui (pielea si grasimea trebuie eliminate) 450 de grame de cartofi dulci (curatati si taiati in felii), 450 de grame de ciuperci (curatate), sase cepe mici (curatate si taiate in felii), patru manunchiuri de usturoi (curatat), o ceasca de vin alb, doua lingurite de rosemarin proaspat si curatat, o lingurita de sare, o jumatate de lingura de piper, o lingura de otet. Ingrendientele sunt pentru sase portii. Mod de preparare Pune puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rosemarinul, sarea si piperul intr-o tava, lasa-le sa se amestece. Pune tava in cuptor si las-o acolo, timp de cinci ore. Focul trebuie sa fie moderat. Daca cartofii capata o nuanta aramie atunci inseamna ca s-au facut. Inainte de servire inlatura oasele de la ciocanele. Valori nutritive O portie are: 285 calorii, 35 grame carbohidrati, 17 grame proteine, 6 grame grasimi, 2 grame grasimi saturate, colesterol 50 grame, grasimi monosaturate 2 grame, fibre 5 grame, 519 grame sodiu, potasiu 0 mg. Pofta buna!