Pui cu cocos la cuptor

Pui cu cocos la cuptor
Pui cu cocos la cuptor este o reteta de vara, care nu necesita prea mult efort si se prepara in aproximativ o jumatate de ora. Desi este banala, cocosul o face sa para suficient de sofisticata cat sa va impresionati musafirii.
 
Ingrediente:
 
– 2 albusuri batute bine, in care puteti sa adaugati sare si ce condimente mai vreti;
– 4-5 bucati de piept de pui;
– 4 linguri de fulgi de cocos;
– 1 lingurita ulei.
 
Mod de preparare:
 
Se tavalesc bine bucatile de piept de pui prin albusul de ou, dupa care prin cocos. Dupa ce tavaliti asa toate bucatile, le puneti intr-o tava unsa cu putin ulei si le bagati la cuptor pentru 20-25 de minute sa se rumeneasca. Aveti grija, sa le intoarceti si pe partea cealalta. 
 
Acest fel de mancare merge bine cu o salata de castraveti sau cu o salata verde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pofta buna!