Pentru ca este sezonul merelor, trebuie sa profitam din plin de ele. Aceste prajituri sunt moi si delicioase si pot rezista chiar si o saptamana intreaga daca le depozitezi corect. Ingrediente 100 de grame de fulgi de ovaz instant 90 de grame de faina integrala 4 grame de praf de copt 4 grame de pudra de scortisoara 2 linguri de ulei de cocos un ou mare, tinut la temperatura camerei 1 lingurita de extract de vanilie 120 de mililitri de sirop de agave 125 de grame de mere tocate marunt Amesteca intr-un bol fulgii de ovaz, praful de copt, scortisoara si sarea, iar intr-un alt bol, uleiul de cocos, oul, vanilia si siropul de agave. Combina continutului celor doua boluri si amesteca pana se incorporeaza bine. Adauga si merele si lasa la rece pentru 30 de minute. Incinge cuptorul in timp ce pregatesti o tava pe care intinzi o foaie de copt. Imparte aluatul in aproximativ 15 gramajoare cu o lingura si preseaza-le usor. Coace-le timp de 13 – 15 minute si mai lasa-le la racit inca 10 minute inainte sa le desprinzi de pe foaia de copt.