Aceasta prajitura este tot ce poate fi mai bun. Are ciocolata, are fructe (adaugate la servit), este dulce, este delicata, este eleganta si foarte, foarte gustoasa. Ca sa pregatesti patru portii din aceasta prajitura cu ciocolata, pe care este ideal daca o coci in vase separate, pentru fiecare portie ai nevoie de: 150 de grame de ciocolata (doar cu 80% cacao), 20 de grame de unt, 3 oua, o lingura cu zahar brun, o lingura de faina, patru linguri cu fructe de padure (congelate). Rupe ciocolata in bucatele si topeste-le, intr-un vas pus in bain-marie. Adauga in ciocolata topita untul si amesteca bine. Da deoparte. Bate ouale cu zaharul, folosind un mixer, foarte bine, pana isi dubleaza volumul. Adauga faina in ploaie. Cand crema de ciocolata cu unt s-a racorit adauga crema de oua si amesteca totul usor. Pune compozitia in patru vase individuale, si coace prajitua intre 10 si 15 minute in cuptorul incalzit bine, la foc moale. Lasa prajitura cu ciocolata sa se raceasca inainte de a o savura. Decoreaza cu frisca si fructe de padure. Prajitura poate fi congelata!