Porumb copt invelit in bacon

Porumb copt invelit in bacon

Chiar daca iti ramane printre dinti si te murdaresti pana la urechi, nu poti renunta la porumbul fiert sau copt. Daca nu esti la mare sa-l cumperi direct in drum spre plaja, iti faci singur acasa si tot nu te lasi. 

Incearca aceasta reteta de porumb copt cu bacon si te vei bucura de o gustare satioasa si sanatoasa. 
 
Ingrediente 
  • 20 de felii de bacon
  • 8 porumbi 
  • 2 lingurite pudra de usturoi
  • o lingurita pudra de ceapa
  • doua lingurite si jumatate de paprica
  • o lingurita de oregano
  • o lingurita de cimbru uscat
  • sare, piper 
Amesteca toate condimentele la un loc si pastreaza mirodeniile intr-un borcan inchis ermetic. Curata porumbii de matase, apoi presara-le pe deasupra mixul de mirodenii. 
 
Infasoara fiecare porumb in doua felii de bacon si apoi asaza-i pe cate o bucata de staniol sau hartie de copt, stransa la capat. 
 
Pune-i pe gratarul incins si intoarce-i din 10 in 10 minute, iar dupa 45 de minute vei avea gata gustarea sanatoasa.