Chiar daca iti ramane printre dinti si te murdaresti pana la urechi, nu poti renunta la porumbul fiert sau copt. Daca nu esti la mare sa-l cumperi direct in drum spre plaja, iti faci singur acasa si tot nu te lasi. Incearca aceasta reteta de porumb copt cu bacon si te vei bucura de o gustare satioasa si sanatoasa. Ingrediente 20 de felii de bacon 8 porumbi 2 lingurite pudra de usturoi o lingurita pudra de ceapa doua lingurite si jumatate de paprica o lingurita de oregano o lingurita de cimbru uscat sare, piper Amesteca toate condimentele la un loc si pastreaza mirodeniile intr-un borcan inchis ermetic. Curata porumbii de matase, apoi presara-le pe deasupra mixul de mirodenii. Infasoara fiecare porumb in doua felii de bacon si apoi asaza-i pe cate o bucata de staniol sau hartie de copt, stransa la capat. Pune-i pe gratarul incins si intoarce-i din 10 in 10 minute, iar dupa 45 de minute vei avea gata gustarea sanatoasa.