Daca trebuie, sau simtim nevoia sa mancam proteine, sau va este pofta de o fripturica de porc, atunci va recomand sa o pregatiti cu multe legume. De asemenea puteti sa alegeti o carne degresata si sa o gatiti cu cat mai putine grasimi. Eu am pregatit o mica friptura de porc alaturi de niste baby carrots. Morcovii mici sunt mult mai dulci si mai gustosi si se gatesc mult mai repede decat cei maturi. Ingrediente 300 de grame de carne de porc degresata (pulpa de porc), 300 de grame de baby carrots, sare si piper dupa gust, doi catei de usturoi, 4-5 rosii cherry, boabe de mustar, 2-3 crengute de rozmarin, apa, o oala cu capac, doua linguri de ulei de masline. Mod de preparare Am asezat carnea taiata cubulete intr-o oala mai putin adanca. Am condimentat-o cu sare si piper dupa gust, boabe de mustar si doua-trei crengute de rozmarin. Am asezat in aceeasi oala cateva rosii cherry intregi, doi catei de usturoi si baby carrots. Am stropit totul cu putin ulei de masline. De asemenea am adaugat si jumatate de pahar de apa. Am pus totul pe foc foarte mic cu capac, pentru aproximativ 1 ora si jumatate. Din cand in cand am verificat carnea si am mai adaugat cate putina apa daca a fost nevoie. Am servit alaturi de o salata de cruditati. Info nutritional 100 de g de porc cu baby carrots contine: 183 calorii, 26 g proteine, 5 g lipide si 7 g carbohidrati. Pofta buna!