Aceasta placinta contine numai ingrediente sanatoase: oua si spanac, in frunte cu quinoa. O portie are aproape 250 de calorii, 27% din doza zilnica de vitamina A si 30% de calciu. Ingrediente jumatate de cana de quinoa nefiarta 2 cani de spanac proaspat, tocat 8 oua 1 cana si un sfert de lapte fara grasimi 1 cana de parmezan 1 lingurita de unt 1 lingura de usturoi 1 lingurita de cimbru proaspat, tocat sare, piper Incinge cuptorul in timp ce ungi o tava cu unt. Clateste bine quinoa in apa rece, apoi amestec-o intr-un bol cu ouale, laptele, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul. Adauga spanacul si apoi toarn-o in tava. Acopera cu o folie de aluminiu si leagan-o usor astfel incat compozitia sa ajunga in toate colturile. Baga la cuptor, iar dupa 45 de minute indeparteaza folia si presara pe deasupra parmezanul. Mai tine la cuptor 10, 15 minute, asteapta sa se raceasca apoi serveste. Pofta buna! Distribuie articolul pe: