Pentru 8 portii aveti nevoie de:o foaie de placinta (aluatul il puteti face si in casa)1/3 de cana cu zahar brun, 1/2 de cana cu zahar, 1 lingurita cu scortisoara, 1 lingurita cu ghimbir, 1/4 de lingurita cuisoare,1/2 de lingurita cu sare, 1/2 de lingurita cu nucsoara, 3 oua, 1/2 de cana cu lapte praf, 2 cani cu piure de dovleac. Daca aveti cele necesare eu zic sa trecem la treaba, doar nu vreti sa ne prinda Halloween-ul? Puneti-va sortul si incalziti cuptorul (la 190 de grade Celsius). Hmm…cald si bine, nu? Vedeti sa nu va ia somnul! Luati ouale, spargeti-le, continutul varsati-l intr-un bol si amestecati. Peste ouale batute adaugati: piureul de dovleac, laptele praf, zaharul (alb), zaharul brun, scortisoara, ghimbirul, nucsoara, cuisoarele si sarea. Amestecati si puneti deoparte bolul. Puneti foaia de placinta intr-o tava si lasati-o in cuptor pana cand se incalzeste. Cand foaia de placinta s-a incalzit, turnati peste aceasta umplutura si tineti placinta in cuptor timp de 35-40 de minute. Cand umplutura devine gelatinoasa inseamna ca s-a facut. Un amalgam de mirosuri survoleaza bucataria. Stiu ca va este pofta, dar abtineti-va, nu este toata pentru voi! O puteti servi rece sau la temperatura camerei. Sa aveti pofta!