Aceasta reteta este atat de simpla, incat o pot face si copiii. Bine, preferabil ar fi sa nu-i lasi de capul lor, dar ideea este ca poti sa o faci fara batai de cap, chiar daca nu esti mare gospodina. Merele sunt peste tot acum, iar fulgii de ovaz sunt pe cat de sanatosi, pe atat de sanatosi. Ingrediente 3 mere mari 1 cana de zahar brun 3/4 cana de fulgi de ovaz 3/4 cana de faina jumatate de cana de unt Amesteca faina cu zaharul si fulgii de ovaz, apoi adauga faina. Cand totul este omogen, pune untul si incorporeaza-l in aluat. Nu amesteca cu mana, pentru ca untul se va topi! Unge o forma de tarta cu unt in care asaza merele taiate in felii subtiri. Pune amestecul deasupra si intinde-l uniform. Coace la 170 de grade, pentru 20 – 30 de minute. Cand e gata, taie o bucata si stropeste cu siropul din tava pe deasupra portiei tale. Poti sa o mananci cu inghetata de vanilie. Pofta buna!