La cat de buna este aceasta pizza, ar trebui sa se gaseasca in toate meniurile din restaurantele italienesti, cel putin. Poate fi gustare, dar si desert, poate fi mancata dupa pranz, dar eu nu as refuza-o nici macar la micul dejun. Nu-ti vei da seama daca este mai mult dulce decat sarata sau invers, dar cu siguranta vei mai cere o portie. Pentru ca blatul poate fi cel clasic, n-o sa-i acordam atentie. Poti sa iei reteta de aici. Important este ce pui pe blat. Ingrediente branza de capra miere ceapa caramelizata mozzarella proaspata parmezan ulei de masline sare si piper Dupa ce ai facut blatul, stropeste-l cu ulei de masline pe care imprastie-l apoi pe toata suprafata. Presara putina sare, piper si miere, apoi adauga ceapa caramelizata, mozzarella si parmezanul. Daca vrei, poti sa amesteci branza de capra cu mierea si sa pui pasta rezultata pe blat inainte de restul branzeturilor. Baga la cuptorul incins pana cand ca branza de la suprafata incepe sa faca bule, iar blatul s-a rumenit. Sa ne spui cum ti-a iesit si, mai ales, cum ti s-a parut!