Ingrediente pentru 6 portii: -250 grame ciuperci, -1 lingura cu suc de lamaie, -1 legatura de patrunjel, -3 bucati de piept de pui (fara grasime, aproximativ 750 de grame), -3 linguri cu ulei de masline, -sare, piper, -160 ml de vin. Plus: -cherry pentru garnitura, -patrunjel. Mod de preparare Se curata ciupercile, se taie felii subtiri si se stropesc cu suc de lamaie. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Se taie piepturile de pui in doua bucati, se spala cu apa rece, se pastreaza in folie de plastic si se preseaza folosindu-te de un facalet. Carnea se prajeste in 2 linguri de ulei de masline, la foc mare, pe ambele parti, dupa aceasta se abureste la foc mediu cate 4 minute pentru fiecare fata. Apoi se adauga condimente (piper, sare). In zeama ramasa se calesc ciupercile la foc mediu, se amesteca continuu timp de 4 minute, se adauga patrunjel, iar dressingul se toarna cate putin langa carne. Vinul se toarna in tigaie si se fierbe la foc puternic. Se adauga sare, piper si se presara peste carne si ciuperci. Pentru garnitura se folosesc cherry si patrunjel. Valoarea nutritiva O portie are: 230 Kcal, 30 grame proteine, 7 grame grasimi si 3 grame carbohidrati. Pofta buna!