Ingrediente: 1 lingura rozmarin, tocat 1 lingurita salvie ½ lingurita oregano uscat 4 bucati de piept de pui, fara piele si fara os, taiat in jumatate 50 ml supa de pui, fara grasime (doar zeama) 200 g zmeura conservata ½ lingurita mustar 1 lingurita frunze proaspete de rozmarin, tocate Mod de preparare: 1. Incalziti cuptorul la 175 de grade. 2. Intr-un vas mic, amestecati rozmarinul tocat, salvia si oregano. 3. Condimentati bucatile de piept de pui, pe ambele parti, cu compozitia de ierburi. Puneti bucatile de piept de pui intr-o tava si turnati supa de pui pe deasupra. 4. Bagati tava in cuptor si lasati 20 de minute. 5. Intr-un vas pentru microunde, puneti zmeura si incalziti-o pentru 20-30 de minute ca sa se inmoaie. Amestecati in vas mustarul si rozmarinul. 6. Intindeti aproximativ 1 lingura de compozitia cu zmeura peste fiecare bucata de piept de pui. 7. Mai lasati la cuptor inca 10 minute si serviti. Informatii nutritionale: Aceasta reteta este pentru 8 portii. O portie contine: 240 calorii, 1.6 g grasime, 68 mg colesterol, 85 mg sodiu, 28.1 g carbohidrati, 0.2 g fibre si 27.5 g proteine. Pofta buna!