Piept de pui cu zmeura si rozmarin

Piept de pui cu zmeura si rozmarin

Ingrediente:

1 lingura rozmarin, tocat
1 lingurita salvie
½ lingurita oregano uscat
4 bucati de piept de pui, fara piele si fara os, taiat in jumatate
50 ml supa de pui, fara grasime (doar zeama)
200 g zmeura conservata
½ lingurita mustar
1 lingurita frunze proaspete de rozmarin, tocate

Mod de preparare:

1.    Incalziti cuptorul la 175 de grade.
2.    Intr-un vas mic, amestecati rozmarinul tocat, salvia si oregano.
3.    Condimentati bucatile de piept de pui, pe ambele parti, cu compozitia de ierburi. Puneti bucatile de piept de pui intr-o tava si turnati supa de pui pe deasupra.
4.    Bagati tava in cuptor si lasati 20 de minute.
5.    Intr-un vas pentru microunde, puneti zmeura si incalziti-o pentru 20-30 de minute ca sa se inmoaie. Amestecati in vas mustarul si rozmarinul.
6.    Intindeti aproximativ 1 lingura de compozitia cu zmeura peste fiecare bucata de piept de pui.
7.    Mai lasati la cuptor inca 10 minute si serviti.

Informatii nutritionale:

Aceasta reteta este pentru 8 portii. O portie contine: 240 calorii, 1.6 g grasime, 68 mg colesterol, 85 mg sodiu, 28.1 g carbohidrati, 0.2 g fibre si 27.5 g proteine.

Pofta buna!