Cu carnea de pui, merg cel mai bine. N-am vrut sa fac ceva care necesita mult timp de preparare, pentru ca si asa este suficient de cald. In consecinta am facut ceva foarte rapid si usor. A iesit mult mai gustos decat ma asteptam. Ingrediente: jumatate de piept de pui, 1 morcov de marime medie, jumate dintr-un ardei rosu, 4-5 prune, 1 rosie cherry, 1 lingura de sos worcestershire, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de faina sare si piper, dupa gust. Am facut mancarea in doua tigai. Intr-una am pus legumele si prunele si intr-una carnea. Tigaia 1: Am curatat morcovul si l-am taiat cubulete. La fel am facut si cu ardeiul. Rosia am taiat-o in 4. Prunele le-am desfacut. Am scos samburele si le-am taiat si pe ele cubulete. Am pus morcovul la sotat intr-o lingura de ulei. L-am lasat 5 minute la foc mic, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ardeiul si o lingura de sos worcestershire si am mai lasat inca 5 minute. La final, cu un minut inainte sa iau tigaia de pe foc, am adaugat prunele si rosia. Sare si piper dupa gust! Tigaia 2: Intre timp, am luat pieptul de pui si l-am taiat si pe el cubulete. L-am condimentat cu sare si piper. L-am presarat cu putina faina. L-am pus in tigaia cu cealalta lingura de ulei incins. L-am lasat 2-3 minute pe-o parte si inca maxim un minut pe cealalta. In nici un caz nu lasati carnea mai mult pentru ca veti obtine un piept de pui cu consistenta atoasa. La final am rasturnat legumele si prunele peste carnea prajita, am amestecat putin si gata! Nu a fost nevoie de nici o garnitura. 100 de grame de piept de pui cu prune contine: 182 calorii, 19 g proteine, 4,5 g lipide, 7,8 g carbohidrati. Pofta buna!