Ingrediente: piept de pui , sare, piper dupa gust 10 gr de unt pentru asezonat pentru cartofii piure: 3-4 cartofi 3-4 linguri lapte 1 lingura de unt sare dupa gust Cartofii se curata, se spala si se fierb in paap cu sare pana se inmoaie. Se pasireaza sau se mixeaza impreuna cu laptele si untul. Se sareaza dupa gust. Pieptul de pui se taie file. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi. Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte. In acest fel veti obtine o carne moale si zemoasa. Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt. 100 de g de piept de pui cu cartofi pire contin: 145 calorii, 28 g proteine, 3 g lipide, 7 g carbohidrati. Tips: pentru un piure perfect si pufos este bine sa alegeti cartofii albi.