Imi place pestele, imi place Grecia, iar reteta de mai jos mi-a placut cat acestea doua la un loc. Este o reteta usoara ce se pregateste in maxim o ora si extrem de delicioasa. In plus, dupa ce am pregatit-o si am gustat-o m-am simtit minunat. Peste copt in stil grecesc Timp de preparare: 60 minute 2 portii 350calorii/portie Ingrediente 5 cartofi mici (aproximativ 400 grame) 1 ceapa tocata julien 2 catei de usturoi tocati marunt O jumatate de lingurita de oregano uscat sau proaspat 2 linguri ulei masline O jumatate de lamaie 2 rosii marii taiate felii 2 bucatii de cod file fara piele (aproximativ 200 de grame) O legatura de patrunjel tocat marunt Mod de preparare: Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune cartofii, ceapa, usturoiul, oregano si uleiul de masline intr-o tava de copt, adauga sare si pier si amesteca-le pe toate cu mana. Pune-le la cuptor si lasa-le 15 minute. Scoate tava din cuptor, intoarce legumele si ma lasa-le apoi la copt inca 15 minute. Adauga lamaia, rosiile si mai coace totul inca 10 minute, iar apoi pune pstele deasupra care nu mai trebuie sa stea la cuptor decat inca 10 minute. Serveste totul cu patrunjel presarat deasupra.