Ingrediente: trei cesti de rosii cherry, o lingura de ulei de masline, o patrime de bol de ceapa rosie (tocata), o patrime de ceasca de ulei balsamic, o lingurita de melasa, o lingura de suc de lamaie (doar pentru a da un pic de gust), o lingura de patrunjel proaspat (tocat), o jumatate de lingura de sare, o patrime de lingura de piper negru, o lingura de cimbru (proaspat) tocat, patru bucati de pastrav (fiecare bucata a cate 141 de grame). Mod de preparare: Incalzeste cuptorul, mai apoi aranjeaza rosiile pe o foita de aluminiu, intr-un vas, si lasa-le in cuptor. Lasa rosiile sa se coaca pana cand pielita capata o nuanta maronie. Pune intr-un vas uleiul de masline si lasa-l sa fiarba. Adauga mai apoi ceapa si amesteca timp de 4 minute. Toarna melasa si uleiul balsamic. Redu temperatura si amesteca timp de 2 minute. Adauga: rosiile coapte, sucul de lamaie, patrunjelul, o patrime de lingura de sare piperul si amesteca. Ia vasul de pe foc si mentina-l cald. Presare cimbrul si o patrime de lingura de sare peste peste si lasa-l in cuptor. Ca sa stii cand pestele s-a facut foloseste-te de un cutit ca sa incerci carnea. Dupa ce s-a facut pestele aseaza-l pe platouri si serveste-l cu sosul de rosii. Informatii nutritionale: O portie contine: 259 de calorii, 31 de grame de proteine, 10 grame carbohidrati, 10 grame grasimi, 3 grame grasimi saturate, 4 grame grasimi monosaturate, 84 de mg de colesterol, 359 de mg sodiu, 2 grame fibre, 863 mg potasiu, 106 grame calciu. Pofta buna!