Ingrediente: -300 de grame de paste, -1 conserva de 185 de grame de ton, in ulei, -1 ceapa tocata, -1 catel de usturoi, zdrobit, -1 conserva de 425 de grame cu rosii, maruntite, -1/2 ceasca cu suc de portocale, -10 masline, curatate si taiate pe jumatate, -1 lingura de coaja de portocala (pentru a da savoare), -piper negru, -1/2 ceasca cu patrunjel (optional). Ingredientele sunt pentru patru portii. Mod de preparare: 1. Pune intr-un vas apa, adauga pastele si lasa-le sa fiarba pana cand devin moi. Atunci cand sunt gata ia vasul de pe foc si scurge apa. 2. Adauga tonul, ceapa si lasa vasul pe foc mare, timp de 4-5 minute. 3. Adauga usturoiul si mai lasa vasul pe foc pentru 1 minut. 4. Mai apoi adauga rosiile, sucul de portocale si amesteca timp de 3 minute. Adauga peste ton, maslinele, coaja de portocala si lasa vasul pe foc pentru inca 1 minut. 5. Presara piper. Pofta buna!